Over ons

Wie zijn wij?

Brussels Airport Pharmacy in Zaventem, met een hart voor onze klanten en uw gezondheid.

Wat je ook brengt naar Brussels Airport Pharmacy…wij staan met heel het team voor je klaar!

Reiziger, personeel op en rond de luchthaven, vliegtuigspotter, liefhebber van luchthavens…: 

onze missie is duidelijk: we luisteren, adviseren, geven uitgebreid advies en zoeken samen naar een oplossing van je gezondheidsproblemen. 

Niet alleen met geneesmiddelen, maar ook met supplementen, natuurlijke producten, huidverzorgingsproducten en cosmetica, producten voor moeder en baby/kind proberen we je levenskwaliteit te ondersteunen en het je zo aangenaam mogelijk te maken.

Service en klantvriendelijkheid zijn hierbij zeer belangrijk voor ons.

Persoonlijk advies en medicatiebegeleiding

Door onze jarenlange ervaring op de luchthaven, hebben we alle kennis in huis om de gezondheidsrisico’s en (medische) ongemakken die op vakantie voor problemen kunnen zorgen het hoofd te bieden. Een bezoek aan Brussels Airport Pharmacy in Zaventem mag dus zeker niet ontbreken wanneer je op reis gaat.

Bij Brussels Airport Pharmacy in Zaventem ben je verzekerd van:

● Persoonlijke aanpak en begeleiding op maat

● Professioneel advies op basis van recente, wetenschappelijke gegevens

● Innovatieve en diepgaande productkennis


(Reis)medicatie, zelfzorg, up-to-date en gezond advies nodig?

Wij staan voor je klaar!

Wij zijn nu ook online!

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we het je ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan je je bestellingen en/of reservaties doen én je voorschriften opladen. 

Wandel van achter je scherm door onze database waarin je al meer dan 30000 producten terug vindt. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc…

Toch nog niet gevonden wat je zoekt?: laat het ons weten.

Wij maken je bestelling met de grootste zorg klaar en verwittigen wanneer de bestelling klaar is!' gebruiken. Je kan deze app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. Ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht

Reisapotheek

Voor je persoonlijk reisadvies ga je naar Brussels Airport Pharmacy!

We gaan steeds vaker verder op vakantie en zoeken steeds meer de nog niet ontdekte plekken van de wereld op. Voor een zorgeloze vakantie is een goede voorbereiding nodig, om zo de gezondheidsrisico’s en (medische) ongemakken die op vakantie voor problemen kunnen zorgen het hoofd te bieden. Een bezoek aan Brussels Airport Pharmacy mag dus zeker niet ontbreken!

Je gespecialiseerde apotheker luistert en geeft dan advies op maat van u en jouw bestemming:

  • welk land/ welke bestemming
  • welk soort vakantie: actief, strand of de bergen, zaken- of familiereis, naar de tropen of de kou?
  • Je persoonlijke medicatie en noden, want jij staat centraal

Door onze jarenlange ervaring op de luchthaven:

  • bieden we problemen zowel voor, tijdens en na de vlucht het hoofd
  • zoeken we vlot een equivalent voor je buitenlandse medicatie om je verder te helpen
  • kennen we de veiligheidsmaatregelen en weten we wat wel of niet mee mag in je handbagage/koffer via je persoonlijke kortingskaart. Dit spaartegoed wordt aan het begin van het nieuwe jaar verrekend.

Levering aan bedrijven

Elke dag werken duizenden mensen in en rond de luchthaven. Er is bedrijvigheid van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Iedereen geeft het beste van zichzelf en we zien graag iedereen stralend en gezond! We dragen jou en je gezondheid en heel warm hart toe!

We wensen jullie als personeel van de luchthaven (airport community) een extra dienst te verlenen met onze website, waar je bestellingen en reservaties kan doen.

En exclusief voor jullie, brengen we je pakketje naar je toe op kantoor!